SZÁLLÁSHELYEINK

ERDEI PANZIÓ

Rendezvények számára a kerthelyiség bérlésére is lehetőséget biztosítunk.

Az Erdei Panzió városunk egyik legszebb részén, a Veszprémi Állatkert bejáratától 250 m-re található. A Balatonon és a Bakonyon kívül, a Séd-völgy kiránduló helyei és a hozzá tartozó műemlékek is várják Vendégeinket.

Öko-szálláshelyünk elsősorban városunkban ideiglenesen dolgozók  és természetkedvelők célállomása és kiindulópontja, de városunkat megismerni, kirándulni vágyó párok és  számára is ideális helyszín.

Panziónk 80 fő befogadására alkalmas kerthelysége tökéletes helyszíne lehet családi ünnepségeknek, kisebb esküvőknek, baráti találkozóknak és céges összejöveteleknek.

ESZTERHÁZY VENDÉGHÁZ


Vendégházunk a következő hónapokban teltházzal működik! Ajánljuk figyelmébe másik veszprémi panziónkat és vendégházunkat! Kérjük keressen minket elérhetőségeink valamelyikén!

Tágas kettő-, három-, négy- és hatágyas szobáink a párosan érkezők, a gyermekes családok és baráti társaságok számára is ideális szálláslehetőséget nyújtanak. A kirándulók, a rendezvényekre látogatók, a kiküldetésre érkezők számára is tökéletes pihenési lehetőséget kínálunk. (Hosszabb tartózkodás esetén egyedi ajánlattal várjuk vendégeinket.)

Egész évben kínálunk kedvezményes szálláslehetőséget 4 fő felett cégek, vállalkozások, intézmények dolgozói számára reggeli nélkül bruttó 3000 Ft/fő/éj + 400 Ft IFA áron.

RIKÓ VENDÉGHÁZ

Tömegközlekedési csomópontnál, pékség és étterem tőszomszédságban, ingyenes parkolással várja a Veszprémben dolgozó munkásokat!

Munkásszállásunk kiemelt figyelemmel tisztán tartott kettő és három-ágyas szobái felszereltségét standard berendezés adja, melybe a kábel TV és vezeték néliküli internet (WIFI) is beletartozik.

A szobaárak magukba foglalják a díjmentes parkolási lehetőséget is.

Kényelmes szobáink zuhanyfülkés kialakítással állnak vendégeink rendelkezésére.

Teljes szobakapacitásunkat (17 fő) kihasználó, hosszú-távú foglalás esetén kedvezményes egyedi megállapodás kötésére van lehetőség!

DÓZSA "PUZZLE" VENDÉGHÁZ


Örömmel  jelentjük be, hogy a Chianti 3D Kft. szálláshelyeinek száma, egy újabb kistestvérrel bővült!

Jelenleg zajlik a létesítmény engedélyezési eljárása, melyet követően a létesítmény megközelítőleg 2019.02.10-től igénybe vehető.

A Dózsa Vendégházban (8200, Veszprém, Roboz utca 2) - egyéb szálláshelyeinkhez hasonlóan - közösségi munkásszállást kívánunk működtetni. A vendégház Veszprém kertvárosi részén, a Dózsa-városban helyezkedik el. Munkásszálló sajátosságokat figyelembe véve rendkívül frekventált helyen található.
A téglaépület napelemmel és napkollektorokkal van felszerelve. A létesítmény 10-11 fő kényelmes elhelyezésére alkalmas.


Szállásfoglalás

Szállás kapcsolat


Kérdés, érdeklődés, egyedi árajánlat kérés ügyében töltse ki az űrlapunkat vagy keresse bizalommal kollégánkat az alábbi elérhetőségek valamelyikén.

Tel.: +36 30 212 5919
E-mail: info@erdeietterem.hu