DÓZSA "PUZZLE" VENDÉGHÁZ


A Dózsa Vendégházban (8200, Veszprém, Roboz utca 2) - szálláshelyeinkhez hasonlóan - közösségi munkásszállást kívánunk működtetni. A vendégház Veszprém kertvárosi részén, a Dózsa-városban helyezkedik el. Munkásszálló sajátosságokat figyelembe véve rendkívül frekventált helyen található.

- Helyijáratú busz az utca sarkától, a háztól kb. 30méterre

- Szerződéses buszjáratok kb. 230 méterre

- Élelmiszerbolt (Penny), DM, Orvosi rendelő, gyógyszertár, dohánybolt, hentes stb. kb. 170 m

- Szerződéses buszjárattal 2 megálló a (Valeo, ALGIDA)

Létesítményünk egy 190 m² lakóterületű 2 szintes lakóépület, melyhez egy kis kert és 2 garázs is kapcsolódik. A házban 5 szoba, amerikai konyha, szintenként tusolós tágas fürdők és külön mellékhelységek is tartoznak. Az alsó szinten található egy közösségi tér és egy tágas, jól felszerelt, gépesített konyha, ahol 8-12 fő kényelmesen akár egyszerre is tudja az ételeit elkészíteni és étkezni. Az alsó szinten található még egy fürdőszoba és a mellékhelység mellett egy 3-4 fő részére nagyon kényelmesen elhelyezhető tágas lakószoba. A felső szintre lépcsőn juthatunk fel, ahol a fürdőszoba és mellékhelység mellett, 2 darab 2 ágyas (akár franciaágyas) és 1 db tágas 3 ágyas szoba is található. Szobáink teljesen felszereltek, fenyőbútorokkal rendelkeznek.

Az épület kitűnő állapotú téglaépület, napelemmel és napkollektorokkal. A létesítmény elhelyezkedése és elosztása miatt alkalmas 10-11 fő kényelmes elhelyezésére.

Megbízható szolgáltatást nyújtunk, mely az állandó kamerás felügyeletet, napi többszöri személyes jelenlétet, heti egyszeri takarítást a szobákban és közösségi terekben, kéthetente pedig tiszta ágynemű cseréjét és biztosítását jelenti. 0-24 órában rendelkezésre áll egy ügyeleti telefonszám, amit lehet hívni probléma esetén.

A szálláshelyre ideiglenes tartózkodási helyként lehetőség van a bejelentkezésre!

Nem titkolt célunk, hogy az egész házat egy gyár, vagy közvetítő cég vegye igénybe, lehetőség szerint hosszú időre szóló szerződéssel!